dijous, 30 de desembre del 2010

El proper dia 5 de gener!!!!

Fa molts dies que no escric res, en part perquè no tenia res a contar. Estavem pendents del nou expedient amb el canvi de país i després de molt esperar i molta paciència i molt insistir... aquest migdia hem rebut la desitjada trucada de l'Ecai en la que ens deien que ja tenien el nostre informe psicosocial. Per fi!!!! Que bé!!!! Hem quedat pel dimecres de la setmana vinent, dia 5, dia abans del dia de Reis,per aclarir dubtes, que ens expliquin la nova documentació que haurem de preparar i signar el contracte!!! Quines ganes!!! L'any vinent seria el millor regal de Reis!!!
I es que en aquestes dates tan especials, no puc deixar de preguntar-me si serà lùltim Nadal que passarem sense coneixet. Potser el Nadal de l'any 2011 ja sabrem alguna cosa de tú i la veritat, es que estaría genial que almenys tinguessim l'asignació.
El día 25, com es tradició a la família del teu pare ( que bonic que sona, pare!!!), vam “cagar el tió” amb els teus cosinets. Va ser d'allò més entranyable i divertit, i com que encara no tenim cap dada sobre tú, si ets nen o nena, la teva edat,... el tió et va “cagar” dos llibre, un per explicar-te on vas nèixer tú quan ja estiguis a casa, i un pels teus pares amb experiències sobre l'adopció internacional. Va ser molt emocionant veure com la familia pensa en tú, al igual que nosaltres, mot abans de que arribis a casa.