dimarts, 29 de març del 2011

Volant cap a Moscow!!!



Ahir vaig rebre una gran notícia: El nostre expedient va sortir Volant cap a Moscow el dimarts de la setmana pasada, día 22 de Març del 2011. Per fí!!!!
Avui hem rebut a casa la carta de l'Ecai que ens ho comunicava oficialment.
Ara l'han de traduir i aixó trigarà cosa d'un mes, i per mi, ja coneixeu que la paciència no és pas el meu fort, hem sembla molt temps, massa temps,... peró bueno, no hi ha més remei que esperar i pendre paciència.

Avui día 29, no he deixat de pensar en les dos Eva's: Eva del blog “Diario de una espera”, avui tenien el judici del seu petit príncep i des d'aqui li enviava tota la energía positiva i els desitjos de que tot hagi anat molt bé i ben aviat siguin a casa tots tres i Eva del blog “Camino cap a vosaltres”, que avui coneixien al seu petit@. Durant tot el día he pensat moltes vegades en aquestes dos amigues que estan vivint uns moments maravellosos i els hi vui desitjar tota la SORT DEL MÓN!!!

divendres, 11 de març del 2011

Molt cert!!!


Navegant per la red en busca d'informació aquesta tarda que tinc festa, ja que hem tocarà treballar el cap de setmana, he trobat una frase que m'ha arribat al cor i hem permeto copiar-la per compartir-la amb vosaltres.

"Mas alla de la distancia, existe un corazon que late con el tuyo.
Mas alla de la distancia, donde la esperanza y la persistencia ganan la partida al desamor, late un corazon que ya ha cambiado de dueño.
Muy pronto, ese corazon estara con el tuyo."

Asociación AFAM.

diumenge, 6 de març del 2011

Mallorca!!!



El dimarts de la setmana pasada, dia 1 de març, ens van comunicar de l'Ecai que el nostre expedient sortia cap a Mallorca, on està la central de la nostra Ecai. Allà estarà entre dos i tres setmanes, tot i que encara no entenc perqué necessiten tant de temps, ens han dit, que per tornar a revisar que estigui tot correcte i s'han de portar al col.legi de Notaris de Mallorca per legitimar més signatures... tant de bó, estigui tot enllestit de seguida i vagi camí a Moscow de seguida, però no ens queda una altre que esperar, tindre paciencia (cosa que no es fàcil) i somniar amb el moment tant esperat...
D' altra banda, estic molt contenta perqué després d'haber estat aquesta setmana una mica desconectada per unes petites obres que hem fet a casa, avui al mirar el blog m'he assaventat de dos grans notícies: dos companyes de camí han rebut grans noticies!!!
Per un costat, l'Eva ja tenen asignació i tenen data per viatjar a coneixer al seu petit@, i per un altre, l'Eva ja té data de judici i el seu petit ben aviat estarà a casa. Enhorabona a totes dues famílies!!! Les bones notícies mai venen soles!!! I cada petit o gran pas que fem, ens atansa a tots a la nostra fita: aconseguir el Nostre Petit Somni.