dimarts, 30 d’agost del 2011

Per...


Per l'Eva i en Pep... peró sobretot, pel Gerard!!!
Que aquesta flameta t'il.lumini el camí cap a casa.

diumenge, 21 d’agost del 2011

Passant l'agost!!!



Els dies van passant, i si us sóc sincera, aquest mes d'agost s'em passa molt més de pressa que el juliol. No sé perqué, peró així es. Pensava que al estar acostumada a fer vacançes a l'agost, en els casi nou anys que portem casats sempre habiem fet vacançes al agost, se'ns faria etern aquest mes pero la veritat es que, tot al contrari, s'està passant volant.
A més, vam aprofitar el passat cap de setmana llarg, que tenía festa i vam fer una escapadeta a Extremadura, on estan els meus pares , ells són d'allà i hi passen llargues temporades, i on el meu germà i el meu cunyat estaven passant també la primera setmana de les seves vacançes. Va ser un finde genial!!! Piscina, sol, familía... que més es pot demanar!!! A més el dia 15, era l'aniversari de bodes dels meus pares... n'han fet 36 anys!!! I també era el cumpleanys del meu home... ha fet 40 primaveres!!!! Moltes felicitats a tots tres!!!
I ens ha anat genial!!! Hem pogut desconectar. I els meus problemes d'insomni han marxat, i ja puc dormir!!!
Com ja podeu imaginar, continuem esperant l'ansiada trucada i el fet de no saber quan es produirà hem produeix un estat de neguit constant. Paso estones imaginant com serà el moment de la trucada, que estaré fent? Que farà el Xavi (el meu home)? Que hem diran? Que faré? A qui trucaré?... i un munt de preguntes més que son unes incognites de moment.
Tinc tantes ganes de rebre-la, de sapiguer algo del nostre petit@, de comprar cosetes, de preparar l'habitació...
Esperem que sigui ben aviat!!!

divendres, 5 d’agost del 2011

I continuen arribant!!!

Hola família!!! Que tal va l'agost? Nosaltres continuem treballant, no farem vacançes perqué hem guardar els dies pel que serà, sens dubte, el millor viatge de la nostra vida!!!
Fa uns dies que estic més animadeta, pero l'insomni no marxa. Continuem passant els dies esperant, només, que arribi aquesta desitjada trucada... la que ens faci PARES!!! Peró lo més difícil, es no sapiguer quan es produirá aquesta trucada... si sapigués que ha de trigar, potser hem relaxaría una mica o al contrari, hem ficaría més neguitosa,... peró bé, lo més desesperant es no sapiguer res de res, pero hem de sapiguer conviure amb aquesta incertesa.
Ja tothom pregunta per tú, fillet@, i tots, família i amics, t'esperem amb moltes ganes!!!
Sort que l'espera es fa millor amb aquestos retalets i desitjos que ens arriben... Moltes gràcies!!!

El Retall nº 10- Ens arriba desde Utiel (València) de part de Julia i Vicen del blog "Nuestro bonbón de chocolate", juntament amb una preciosa poesia que hem va emocionar fins fer-me plorar. Gracias chicos, nos ha encantado!!! Tan dulce!!!

El Retall nº11, es tan alegre y NARANJA!!!! Es precioso Mª Isabel y llega desde Murcia.

Retal nº 12, nos lo envía Silvia, autora de dos fantásticos cuentos ( el tercero está en projecto) www.adopcionencuento.es. Un telita muy tierna con una tarjeta preciosa con un príncipe a acuarela. Graaaaaaaaaciasssssssssss!!!

El Retal nº 13, ens arriba desde Tarragona, de part de la Maro (Gemma) i en Guillem , del blog "Babushka". Hem va fer molta il.lusió, es un retall xulisimmmm i unes paraules que m'han arribat.Gracias guapa, fa temps que no se de tú al blog i et trobo en falta. Espero que tot vagi genial. Mil gràcies

Y, el Retall nº 14, recien llegado esta mañana desde Badajoz. Una hermosa tierra a la que adoro por ser de Extremadura, mis papis son de allí y de hecho creo que ya os he comentado que nací allí, en Cáceres. María y Chema "Besitos de chocolate", muchas gracias chicos. Nos habeis alegrado el dia o la semana, jejeje

Si algú vol intercanviar retalets i desitjos... estaré encantada!!! Donçs encara ens falten molts per fer una manta ben xula pel nostre petit@.
Si algú a qui he dit que enviaría retallet no l'ha rebut, digueum'ho i us ho torno a enviar.

Fins ben aviat!!!