diumenge, 6 de març del 2011

Mallorca!!!



El dimarts de la setmana pasada, dia 1 de març, ens van comunicar de l'Ecai que el nostre expedient sortia cap a Mallorca, on està la central de la nostra Ecai. Allà estarà entre dos i tres setmanes, tot i que encara no entenc perqué necessiten tant de temps, ens han dit, que per tornar a revisar que estigui tot correcte i s'han de portar al col.legi de Notaris de Mallorca per legitimar més signatures... tant de bó, estigui tot enllestit de seguida i vagi camí a Moscow de seguida, però no ens queda una altre que esperar, tindre paciencia (cosa que no es fàcil) i somniar amb el moment tant esperat...
D' altra banda, estic molt contenta perqué després d'haber estat aquesta setmana una mica desconectada per unes petites obres que hem fet a casa, avui al mirar el blog m'he assaventat de dos grans notícies: dos companyes de camí han rebut grans noticies!!!
Per un costat, l'Eva ja tenen asignació i tenen data per viatjar a coneixer al seu petit@, i per un altre, l'Eva ja té data de judici i el seu petit ben aviat estarà a casa. Enhorabona a totes dues famílies!!! Les bones notícies mai venen soles!!! I cada petit o gran pas que fem, ens atansa a tots a la nostra fita: aconseguir el Nostre Petit Somni.

4 comentaris:

  1. Ja teniu l'expedient de camí? Això és una gran notícia!!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. A veure si aviat us diuen la regió!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Que bé, Montse! La cosa ja va endavant... D'aquí res els papers cap a Moscú! Un petó!

    ResponElimina
  4. Hola guapa,sé el difícil que és voler un fill i no poder, però estic ben convençuda que aconseguirem el nostre somni ben aviat. T'envío sacs de paciència i de carinyo!

    ResponElimina