dimarts, 29 de març del 2011

Volant cap a Moscow!!!



Ahir vaig rebre una gran notícia: El nostre expedient va sortir Volant cap a Moscow el dimarts de la setmana pasada, día 22 de Març del 2011. Per fí!!!!
Avui hem rebut a casa la carta de l'Ecai que ens ho comunicava oficialment.
Ara l'han de traduir i aixó trigarà cosa d'un mes, i per mi, ja coneixeu que la paciència no és pas el meu fort, hem sembla molt temps, massa temps,... peró bueno, no hi ha més remei que esperar i pendre paciència.

Avui día 29, no he deixat de pensar en les dos Eva's: Eva del blog “Diario de una espera”, avui tenien el judici del seu petit príncep i des d'aqui li enviava tota la energía positiva i els desitjos de que tot hagi anat molt bé i ben aviat siguin a casa tots tres i Eva del blog “Camino cap a vosaltres”, que avui coneixien al seu petit@. Durant tot el día he pensat moltes vegades en aquestes dos amigues que estan vivint uns moments maravellosos i els hi vui desitjar tota la SORT DEL MÓN!!!

12 comentaris:

  1. Moltes felicitats!!! quina enveja sana tenim jejejeje a vore si ens criden ràpid a nosaltres de la Ecai per poder firmar amb ells i començar a fer papers... Montse amb quina Ecai ho feu? Creixer Jutns?
    Un petò des de Eivissa

    ResponElimina
  2. Hola Montse! Que bé, nena, d'aquí a res ja tindràs regió assignada, ja veuràs! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats Montse!!! Ja teniu un altre gran pas!

    ResponElimina
  4. Hola Adri i Nuri, nosaltres anem amb infancia I Futur!!! I vosaltres? Segur que us criden ben aviat per signar. Un petó desde Lleida.

    Gràcies a tothom!!! Estem impacients per tindre regió!!! jejejeje, Mai estem contents, eh? Sempre volem més,...pero en aquesta cursa d'obstacles, mica en mica anem avançant, tot i que, no tant rapid com ens agradaria

    ResponElimina
  5. Que bien Montse, ya un pasito más en vuestro camino. Un beso MERCEDES

    ResponElimina
  6. Hola Montse!!! ànims maca!! un cop està traduït llavors ja us assignen regió....cada vegada més i més aprop.
    I moltes gràcies per les teves paraules!!!
    La veritat és que el primer viatge es....molt emotiu i molt dur...molt especial...
    Vinga que aviat us tocarà a vosaltres!!!

    ResponElimina
  7. Montse nosaltres amb Creixer Junts de Palma. a vores si podem firmar ja amb ells i preparar expedient
    Un petò

    ResponElimina
  8. Hola Montse! M'agradaria fer-te una consulta. A vore si em pots resoldre un dubte. Et deixo el meu correu s.esteve.v@gmail.com . Moltes gràcies!

    ResponElimina
  9. Hola Montse,
    Sóc una seguidora del teu blog, però fins ara no m'havia decidit a fer cap comentari. Nosaltres també estem en el mateix punt que vosaltres, es a dir, esperant assignació de la regió. El nostre expedient va sortir cap a Moscú el 28 de Març.
    Per tant donar-vos ànims i desitjar-vos que ben aviat tingueu noticies noves.

    Molta sort.

    ResponElimina
  10. Hola Montse!!!

    Moltes gràcies per haver pensat en nosaltres!! L'expedient trigarà un messet, és cert, pero pensa que de seguida tindras rgió!!!veuràs quin subidon!!! Nosltres ja estem a casa amb el Daniel, és un trastillo pero és taannt dolç jejej. Un petonas guapa.

    ResponElimina