dijous, 19 de gener del 2012

Mails


Hoy hemos recibido un mail de la ecai, donde nos decían que seguían a la espera de noticias desde Yaroslavl y nos preguntaban como nos iba ir el dia 2 de febrero a un reunión preparatoria que harán.
La verdad es que me ha sentado fatal, he pensado que directamente sabían que no tendremos asignación antes y este es el mail que les he enviado:

En principi, si que ens va bé de venir el 02/02/12, peró, aixó vol dir que encara no tindrem asignació abans d'aquesta data?  No teniu una aproximació de quan sabrem alguna cosa desde Yaroslvl? Quina previsió teniu ara per la nostra asignació? Donat que ja han passat els 8 mesos previstos, com a màxim. I pel primer viatge?
Com veus, tenim molts dubtes.... si et sembla, si en aquesta setmana no tenim cap més notícia desde Yaroslavl, a principis de la setmana vinent ens agradaría vindre i poguer parlar-ho amb vosaltres.

Ella nos ha contestado:
L´assignació es pot produir en qualsevol moment, no vol dir que perquè us citem una data no es pugui produir l´assignació abans, simplement estàvem organintzant les reunions preparatòries i els hi hem de posar una data.
Com et deia al email d´ahir nosaltres no podem saber quan es produirà l´assignació, ja que aquesta ve donada per l´administració russa, no per nosaltres, concretament pel Ministeri d´Educació i Ciència de la regió, i ens pot arribar en qualsevol moment. Per la nostra part i la del representant regional intentem sempre saber tot el possible però hi ha informació a la que no podem arribar sempre perquè aquesta depèn dels organismes competents.
Ok. Si entre avui i demà no tenim cap notícia de la regió podem citar-nos per la setmana que ve



Así están las cosas, esperaremos hasta el viernes. El viernes llamaré, sino lo hacen ellos, y haber que nos cuentan. Sino tienen noticias, quedaremos un día de la semana que viene para ir a hablar con ellos. No sé si estamos siendo demasiado drásticos pero los plazos que nos dijeron han pasado y la única forma que tenemos de hacer algo de presión es esta. Necesitamos información de como está la región, y de lo que preveen hacer con nosotros......esperaremos hasta el viernes, no nos queda otra. Que os parece? Estamos actuando correctamente?
Besotes

12 comentaris:

  1. Montse,no se... pero creo que hay veces que es necesario ponernos un poco duras para que nos tengan en cuenta,mejor o peor no se pero esta claro que asi no se olvidan de ti y os tienen en cuenta para cuando les llegen noticias.

    un beso y mucho animo que seguro en los proximos dias teneis noticias y buenas.

    ResponElimina
  2. Aunque lo he entendido a medias, yo creo que es verdad que aunque tengas esa fecha para la formacion la asignacion puede ser en cualquier momento. Desde que te asignan hasta que viajas pasa un tiempecillo y por eso os habran citado, aunque te asignen antes te da tiempo a hacer el curso.

    Pero entiendo que cualquier cosa que no sea la asignacion no es suficiente...qué largo eh?que rollo...

    ResponElimina
  3. Yo creo que estais haciendo lo correcto. tampoco creo que esteis siendo drásticos. Os dieron unos plazos que no han cumplido, que menos que os den explicaciones en persona.
    Besos
    Olga

    ResponElimina
  4. Hola Montse carinyet,
    Us veig molt angoixats i no m'agrada gens...però no hi podem fer res, ja ho se.
    Fas molt ben fet!! no en tinguis cap dubte!!! tu apreta...cada dia.
    I si no els hi agrada és problema seu....això és així!!!!
    Crec que l'assignació pot arribar el qualsevol moment...
    Intenteu relaxar-vos una mica...per poc que pogueu.
    vinga ànims!!!!

    ResponElimina
  5. Venga mucho ánimo guapa, que ya veras como te llaman prontito. Es normal que queráis saber, así que tu la semana que viene te plantas allí y que te digan.

    Besitos

    ResponElimina
  6. Montse guapa!!!.

    Jo crec que teniu tot el dret del món a escriure, trucar i anar a la ECAI.Molts ànims i una abraçada molt forta!!!.

    ResponElimina
  7. Ei Montse,
    Sé que esteu molt angoixats i susceptíbles. Vist des de fora, jo no veig cap "missatge subliminal" en aquesta comunicació que us han enviat. aquestes sessions preparatòries son obligades. Nosaltres ja hem fet una i crec que en total son tres i en la sessió que vam anar, hi había una parella que al día següent s'en anava cap a Jabarovsk...
    Noia, no t'hi capfiquis i cap endavant, que fa pujada !!!
    Un petonàs.

    ResponElimina
  8. Yo tampoco creo que estéis siendo drásticos. La ecai está para eso, para tramitar nuestra adopción y para hacer las consultas y transmitir las dudas que hagan falta. Y si no saben algo en un momento dado su deber es informarse de que pasa y decirle todo lo que sepan a la familia.
    Así que no desesperéis que seguro que todo irá bien, ya veréis.

    un beso

    ResponElimina
  9. Dràstics no, Montse! Teniu dret a saber què passa... només faltaria! I ells tenen l'obligació de resoldre els dubtes que pogueu tenir. Les coses cal parlar-les i hem de poder saber a què ens hem d'atendre. Sempre amb bones paraules, clar, però a aquestes alçades cal que us expliquin bé què passa. De tota manera, estic convençuda que no trigareu a ser assignats! Una abraçada!

    ResponElimina
  10. Ei! fa dies que vull escriure al bloc però no puc. Jo tmb opino que teniu tot el dret de preguntar! Ja veureu com aviat la cosa tomba! Molts ànims!

    ResponElimina
  11. Montse, guapa! No esteu sent dràstics, és el vostre dret. Quan es cumpleixen els terminis, penso que tenen l'obligació d'anar informant a les famílies en tot moment, de fet és la seva tasca.. Sempre, com diu la Sandra, amb respecte i parlant clarament, la gent ens entenem.
    Molts ànims guapa i ens manten informats, val?
    Petonets!

    ResponElimina
  12. Montse, entenc perfectament la vostra angoixa. Es terrible quan els plaços que et donen pasen i no es tenen noticies. Hi ha moments en què es perd la paciència. Feu molt bé de preguntar, esteu en el vostre dret.
    Molts petons

    ResponElimina